O nama

Parabellum plus je tvrtka koji se bavi čišćenjem stambenih i poslovnih prostora. Obavljamo generalna čišćenja prostora i dubinska čišćenja kako bismo odstranili svaki trag nečistoće iz Vašeg doma ili poslovnog prostora. Također osim dubinskog i generalnog čišćenja po dogovoru održavamo i redovito čistimo Vaše domove i poslovne prostore.

Osim poslovnih i stambenih prostora, naše usluge možete rezervirati i prilikom čišćenja Vašeg vozila, službenog ili privatnog.
Prilikom obavljanja naših usluga čišćenja koristimo profesionalnu opremu, sredstva za čišćenje i dezinfekciju, dok po dogovoru možemo koristiti i neka druga. Pružamo Vam sve usluge održavanja kako biste Vi mogli uživati u čistom domu.

Godina

Stalnih klijenata

Očišćena prostora

Naša priča

Profesionalna sredstva

U obavljanju naših usluga čišćenja koristimo samo profesionalna sredstva čija je kvaliteta dokazana. Efikasna sredstva koja uklanjaju sve vrste nečistoća s podova, namještaja i ostalih površina.

Moderni strojevi

Uz profesionalna sredstva koristimo i moderne strojeve koji su neophodni kako bi Vaše površine postale i ostale čiste. Najmodernija tehnologija i iskustvo naših zaposlenika daju odlične rezultate.

Neupitna kvaliteta

Pružamo Vam visoku kvalitetu naše usluge čišćenja. Kada kombiniramo profesionalna sredstva, dodamo moderne strojeve i tu još uključimo iskustvo naših zaposlenika dobivamo zavidne rezultate.

Naš servis će omogućiti da više slobodnog vremena provedete s najmilijima dok se mi bavimo čistoćom i održavanjem Vašeg prostora. Iza sebe ostavljamo samo mirnu i ugodnu atmosferu u kojoj ćete se osjećati ugodno i spokojno.

Uz naše čišćenje Vaš dom će zablistati i više nećete brinuti hoćete li stići sve obaviti. Otkrijte razliku s našim servisom čišćenja. Naši su čistači brzi, pouzdani i temeljiti, a naša usluga uključuje sve – od usisavanja i brisanja prašine do čišćenja kupaonica i kuhinja. Za nas nema zadatka koji je prevelik ili premalen.

Čistoća je pola zdravlja, a mi smo tu da vam osiguramo potpuno zdravlje! Naše stručne usluge čišćenja uklonit će sve alergene i nečistoće iz vašeg doma, tako da možete udisati svježi zrak i uživati u čistom, zdravom okruženju.

Pitanja

Koliko se čeka na termin?

Kada nas kontaktirate dogovaramo željeni termin koji Vam najbolje odgovara. Ovisno o našoj dostupnosti i Vašem vremenu pronalazimo termin koji će Vam najbolje odgovarati.

Kolika je cijena čišćenja?

Prilikom dogovaranja generalnog čišćenja cijenu ne možemo utvrditi samo na osnovu prvog kontakta putem telefona ili e-maila. Potreban je izlazak našeg tima na teren kako bi se najbolje procijenilo stanje prostora i na osnovu toga dogovaramo cijenu. Dok za cijenu redovitog održavanja nas možete kontaktirati kako biste saznali cijenu ovisno o Vašim potrebama.

Koju opremu koristite?

Koristimo profesionalnu opremu poznatih proizvođača koji osiguravaju visoku kvalitetu usluge. Koristimo stroj za pranje poda, strojeve za čišćenje na paru, stroj za pranje staklenih površina, mokro suhe usisivače i strojeve za ekstrakciju.

Koliko je potrebno za očistiti prostoriju?

Dužina čišćenja naše ekipe ovisi o nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir. Ovisi o trenutnom stanju prostora i količini namještaja i dekoracije koje se nalaze u njemu.

Kako mogu dogovoriti termin čišćenja?

Za dogovaranje termina kao i za sva moguća dodatna pitanja nam se slobodno obratite putem e-mail adrese ili kontakt forme na dnu stranice. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i dogovoriti termin koji Vama najbolje odgovara.

Kako mogu postati dio Vašeg tima?

Dio Parabellum Plus tima možete postati tako što ćete nam poslati otvorenu molbu na našu e-mail adresu ili putem kontakt obrasca. Također možete otići na našu stranicu karijera i tamo ćete pronaći sve što Vas zanima.

Javite nam se

Adresa
Antuna Gustava Matoša 12, 47000 Karlovac
 
OIB: 77449026112
 
Pratite nas
Telefon

+385 99 513 0906

E-mail