Strojevi i oprema

Strojevi i oprema koju koristimo prilikom čišćenja su profesionalni i visoko kvalitetni. Time osiguravamo potpunu uslugu čišćenja i održavanja.

Oprema

Kako bismo si olakšali poslove i skratili vrijeme čišćenja, a Vama povećali zadovoljstvo našim Parabellum timom i obavljenim poslom koristimo različite strojeve. Oprema i strojevi koje koristimo su izuzetno kvalitetni i efikasni, a čišćenje je puno temeljitije i kraće traje.

Kako bismo kvalitetno i efikasno obavljali poslove čišćenja koristimo samo provjerene strojeve i opremu. Koristimo stroj za čišćenje podova koji usisava nečistoće i pere kako bi temeljito i kvalitetno očistili cijelu površinu. Neizostavan dio naše opreme je i čistač na paru koji temeljito skida nečistoće, a u isto vrijeme se obavlja dezinfekcija površine. Kako bi sve staklene površine bile besprijekorne koristimo strojeve za pranje stakala i glatkih površina. Za sva ostala usisavanja i čišćenja tapeciranih površina ili tepiha koristimo mokro suhe usisavače koji izvlače i najsitnije čestice prljavštine. Kako bismo bili sigurni da je Vaš namještaj dubinski očišćen od svih nečistoća i grinja koristimo ekstraktore prljavštine. Kada nakon našeg čišćenja uđete u prostoriju osjetit ćete samo svježinu i čistoću.

Strojevi

Stroj za pranje podova

Rotirajuća četka pere površinu koristeći sredstva za čišćenje.

Površine su odmah spremne za korištenje, a efekt čišćenja se vidi prilikom izbacivanja prljave vode.

Čistač na paru

Koristeći isključivo vodenu paru na temperaturi 145 °C efikasno eliminira svu pljavštinu i bakterije bez korištenja kemijskih sredstava.

Primjenjuje se za različite površine.

Čistač staklenih površina

Ovaj čistač se primjenjuje na svim staklenim i glatkim površinama.

Površine se peru vodom i sredstvima za čišćenje te pri tome čistač usisava prljavu vodu i odmah se vidi razlika.

Mokro suhi usisavač

Mokro suhi usisavač ima jaku usisnu moć prilikom suhog usisavanja te skuplja svu prljavštinu, od one krupnije pa do najsitnije.

Prilikom mokrog usisavanja skupljaju sve tekućine.

Ekstraktor

Ekstraktor dubinski čisti sve tapeciranje površine poput namještaja i tepiha korištenjem kemijskih sredstava.

Proziran spremnik je odličan pokazatelj efekta dubinskog čišćenja.

Ostala oprema

Osim profesionalnih strojeva koji olakšavaju i ubrzavaju sami proces čišćenja koristimo i ostala sredstva koja su potrebna.

Različita sredstva za čišćenje nečistoća i dezinfekciju svih površina.

Javite nam se

Adresa
Antuna Gustava Matoša 12, 47000 Karlovac
 
OIB: 77449026112
 
Pratite nas
Telefon

+385 99 513 0906

E-mail